Är du trött på dyra elräkningar och höga värmekostnader?

På den här föreläsningen får du tips och råd om hur du kan sänka energiförbrukningen och spara hundralappar varje år. Kom med och lär dig mer om bland annat olika energiformer! Luento pidetään ruotsiksi, mutta kysymyksiä voi esittää myös suomeksi.

29.9. klo 13.00-15.00

Ilmoittaudu tässä!

Drömseglatsen över Atlanten

I juni 2017 startade S/Y Osprey med skepparen Ulf Holmlund och sin besättning den långa, spännande resan från Dalsbruk mot Karibien. Nu berättar Uffe sin historia om det stora äventyret och om alla upplevelser. Välkommen med och dröm dig bort för en kväll och låt dig inspireras av ett oförglömligt äventyr! Luento pidetään ruotsiksi, mutta kysymyksiä voi esittää myös suomeksi

1.10. klo 18.00, Kimitoöns gymnasium

Ilmoittaudu tässä!

Självmedkänsla – var snäll mot dig själv

Kan man rikta medkänsla mot sig själv? Svaret är ja! Många människor kämpar med självkritik, negativa tankar och en känsla av otillräcklighet. Egentligen borde de flesta av oss lära sig att vara mer vänlig och omtänksam mot sig själv. Ronnie Grandell, psykolog och ledarskapscoach, föreläser om vikten av självmedkänsla.
Luento pidetään ruotsiksi, mutta kysymyksiä voi esittää myös suomeksi.

20.11. klo 18.00, Villa Lande

Ilmoittaudu tässä!

Saariston kätketyt aarteet

Hanna Nore on käsityöläinen ja freelancer kouluttaja, sekä perinnenahkuri Kemiönsaarelta joka luennoi meille kalastuksen ja lampaanhoidon sivutuotteena syntyvistä aarteista.

Perinteinen nahan parkinta sekä luu- ja sarvityöt ovat vieneet hänet mennessään jo kymmenen vuotta sitten. Viimeisen seitsemän vuoden aikana olen keskittynyt alan kurssien järjestämiseen ja tietotaidon jakamiseen.

29.11. klo 18.00 Björkboda skola

Tästä enemmän tietoa!

Tervetuloa Kemiönsaaren aikuisopistoon!

Mukavaa, että löysit sivumme! Olemme koonneet tänne tiedot kursseistamme, luennoista ja muista tapahtumista. Pyrimme järjestämään monipuolista kurssitarjontaa kaikille ikäryhmille, sekä päiväs- että ilta-aikaan ja viikonloppuisin.

Sivuillamme voit luoda oman käyttäjätilin, mikä helpottaa kurssien valinnassa ja ilmoittautumisessa. Olet vastuussa omista yhteystiedoistasi ja voit tarvittaessa muuttaa tai päivittää tiedot. Sinä, jolla on alaikäisiä lapsia, voit lisätä lapset tilillesi ja siten luoda perhetilin.

Voidaksesi luoda käyttäjätilin sinulla on oltava oma sähköpostiosoite. Sähköpostiosoite on henkilökohtainen käyttäjätunnus, jolla kirjaudut sisään. Salasanan valitset itse kun luot tilin. Ilmoittautumisen jälkeen voit kirjautua tilillesi ja ilmoittautua kursseille, tarkistaa mille kursseille olet rekisteröitynyt tai peruuttaa paikkasi, tarkistaa henkilökohtaisen lukujärjestyksesi aikataulut kalenterista ja lähettää viestejä kurssin opettajalle sekä opiston henkilökunnalle.

Ilmoittautuessa sitoudut samalla maksamaan kurssimaksun. Huomaa, että ilmoittautuminen on henkilökohtainen, kurssipaikkaa ei voi antaa perheenjäsenelle tai muille henkilöille. Ilmoittaudu ajoissa – viimeinen ilmoittautumispäivä on yleensä viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssille ei tule riittävästi ilmoittautuneita, ilmoitamme sen meilitse tai tekstiviestitse.

 Kurssilmoitusjärjestelmä on käytössäsi verkossa ympäri vuorokauden.  Mikäli haluat mieluummin soittaa ja ilmoittautua tavoitat meidät puhelinnumeroista 02- 4260 206, 02-4260 202 virka-aikana: ma-to 9-15, pe 9-12. 

Toivottavasti löydät jotain kiinnostavaa. Tervetuloa - nähdään kursseilla!

Ben, Hanna ja Tove

Seuraa meitä myös Facebookissa!