Ilmoittautuminen

Sinun pitää ennakkoilmoittautua kaikille kursseille ja luennoille viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua Internetin kautta, puhelimitse tai käymällä toimistossa.

Internetilmoittautuminen websivuston kautta: Sinulla pitää olla käyttäjätili, jonka voit luoda sivun oikealla yläkulmassa. Sitä varten tarvitset sähköpostiosoitteen, joka on sinun oma henkilökohtainen käyttäjänimesi ja salasanan, jonka voit itse valita. Kun olet luonut käyttäjätilin voit kirjautua sisään, hakea ja ilmoittautua kursseille.  Kurssit löydät kohdasta ”Kurssiaineet” tai ”Etsi kursseja”. Kun olet ilmoittautunut voit  m.m. tarkistaa omat kurssisi, peruuttaa osallistumisesi kurssille, nähdä omat kurssisi henkilökohtaisesta kalenteristasi.

Saat tietenkin ilmoittautua kuten ennenkin esim. puhelimitse.

HUOM! Muista myös että EMME ota vastaan ilmoittautumisia eikä peruuttamisia kursseille sähköpostitse tai tekstiviesteinä.

Laskutusta varten tarvitsemme kurssilaisen nimen, henkilötunnuksen, osoitteen ja kännykkänumeron. Alle 18 vuotiaan pitää myös ilmoittaa holhoojan nimen, henkilötunnuksen ja osoitteen. Viestejä ja tiedotuksia (esim. peruutuksista, opettajan sairastumisesta y.m.) lähetämme tekstiviesteinä. Emme anna tietojanne muille.