Ilmoittauuminen ja peruutukset

ILMOITTAUDU KURSSILLE
Voit ilmoittautua kurssille kotisivullamme. Voit myös ilmoittautua puhelimitse kansliaan. Ilmoittautuminen sähköpostitse ei ole mahdollista.

Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee antaa henkilötietosi, osoitteesi ja matkapuhelinnumerosi.

HUOM! Tarvitsemme henkilötunnuksesi voidaksemme todentaa henkilöllisyytesi mm. laskutuksessa. Matkapuhelinnumerosi on tarpeen, sillä ilmoitamme peruutuksista ja muista kurssimuutoksista tekstiviestillä.

Ilmoittaudu ajoissa - muuten kurssi ei ehkä alakaan. Kurssi alkaa, mikäli vähimmäisosallistujamäärä on täynnä. 

 

ILMOITA LAPSESI KURSSILLE
Alaikäiselle lapselle ei voi tehdä omaa käyttäjätiliä, mutta voit liittää hänet omaan käyttäjätiliisi. Luo itsellesi tili, kirjaudu sisään ja valitse "Perheeni" sivun vasemmasta laidasta. Valitse sen jälkeen "Lisää perheenjäsen".

PERUUTUKSET
Osallistuminen kurssille tulee peruuttaa joko verkossa tai soittamalla kansliaan, El OPETTAJALLE!
Osallistumisen peruuttaminen on tehtävä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista muuten laskutamme 50 % pitkien kurssien kurssimaksusta. Lyhytkurssista (1–10 h) tai viikonloppukursseista laskutetaan koko kurssimaksu.

Huomaathan, että opisto perii ruoanlaittokurssien perumatta jätetyistä kurssipaikoista lisäksi raaka-aineiden hinnan.

Jokaisesta kurssista suoritetaan erillinen maksu kurssin pituudesta riippuen. Maksu on mainittu jokaisen kurssin kohdalla. Koko lukuvuoden kestävät kurssit laskutetaan syksyllä. Yksityisopetusta antavilla kursseilla kurssimaksu maksetaan kahdessa erässä. Maksettuja kurssimaksuja ei palauteta! Kurssilaiset maksavat itse kurssimateriaaleista. Kurssimaksut ovat ulosmittauskelpoisia vapaata sivistystyötä koskevan lain mukaan.

KURSSIKERRAN PERUUTUS
jos opettaja sairastuu ja sijaista ei saada, ilmoittaa kanslia osallistujille ensisijaisesti tekstiviestitse oppitunnin peruuntumisesta. Kansalaisopisto ei voi taata peruuntuneen tunnin korvaamista.