Tervetuloa Kemiönsaaren aikuisopistoon!

 

Koronaviruksesta johtuen:

Osa opetuksesta on siirretty etäopetukseen, niiden kurssien osalta, joissa se on ollut mahdollista. Opettaja on ollut yhteydessä oppilaisiin ja antanut ohjeet etäopetuksen suorittamiseen.

Kaikki lähiopetus aikuisopistolla on peruttu 13.5.2020 saakka.


Pyydämme teitä olemaan yhteydessä meihin ensisijaisesti sähköpostitse tai puhelimitse.
Älä tule toimistoon!


****

Mukavaa, että löysit sivumme! Olemme koonneet tänne tiedot kursseistamme, luennoista ja muista tapahtumista. Pyrimme järjestämään monipuolista kurssitarjontaa kaikille ikäryhmille, sekä päiväs- että ilta-aikaan ja viikonloppuisin.

Sivuillamme voit luoda oman käyttäjätilin, mikä helpottaa kurssien valinnassa ja ilmoittautumisessa. 
Olet vastuussa omista yhteystiedoistasi ja voit tarvittaessa muuttaa tai päivittää tiedot.
Sinä, jolla on alaikäisiä lapsia, voit lisätä lapset tilillesi ja siten luoda perhetilin.

Voidaksesi luoda käyttäjätilin sinulla on oltava oma sähköpostiosoite. Sähköpostiosoite on henkilökohtainen käyttäjätunnus, jolla kirjaudut sisään. Salasanan valitset itse kun luot tilin. Ilmoittautumisen jälkeen voit kirjautua tilillesi ja ilmoittautua kursseille, tarkistaa mille kursseille olet rekisteröitynyt tai peruuttaa paikkasi, tarkistaa henkilökohtaisen lukujärjestyksesi aikataulut kalenterista ja lähettää viestejä kurssin opettajalle sekä opiston henkilökunnalle.

Ilmoittautuessa sitoudut samalla maksamaan kurssimaksun. Huomaa, että ilmoittautuminen on henkilökohtainen, kurssipaikkaa ei voi antaa perheenjäsenelle tai muille henkilöille. Ilmoittaudu ajoissa – viimeinen ilmoittautumispäivä on yleensä viikkoa ennen kurssin alkamista. Jos kurssille ei tule riittävästi ilmoittautuneita, ilmoitamme sen meilitse tai tekstiviestitse.

 Kurssilmoitusjärjestelmä on käytössäsi verkossa ympäri vuorokauden.  Mikäli haluat mieluummin soittaa ja ilmoittautua tavoitat meidät puhelinnumeroista 02- 4260 202, 02-4260 206 virka-aikana: ma-to 9-15, pe 9-12. 

Toivottavasti löydät jotain kiinnostavaa. Tervetuloa - nähdään kursseilla!

Ben, Hanna ja Tove

 Seuraa meitä myös Facebookissa!