Chakratanssi

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

21,00 €

Chakratanssi on vapaata ja iloista tanssia, joka samalla parantaa ja tasapainottaa sekä kehon että sen energiakentän energiavirtausta. Se on myös erinomainen liikuntamuoto ihan kuntoilumielessä (eli hien saa niin halutessaan pintaan) ja se auttaa mm. stressin purkamisessa. Kun energia virtaa paremmin, pysyy terveempänä ja elinvoima paranee olotilan tasapainottuessa.

Chakratanssi sopii kaikenikäisille aikuisille. Se on vapaata ja intuitiivista ja siinä keskitytään itseen ja omaan kehoon ja omiin tuntemuksiin. Jokainen tanssii omalla tavallaan, eikä tunnilla ole koreografioita. Ohjaaja liikkuu itse mukana tunneilla, joten jos ajatus täysin vapaasta liikkumisesta ahdistaa, niin ohjaajan liikkeistä voi niin halutessaan ottaa mallia.

Tunneille tuleminen ei edellytä mitään aiempaa kokemusta tai tietämystä chakroista, vaan siellä opetetaan kaikki tarvittava tieto chakrajärjestelmästä. Käytännössä tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että kerrotaan missä kukin chakra sijaitsee ja opetellaan tunnistamaan ja herättämään niitä. Chakratanssitunnin aikana käymme jokaisen seitsemästä päächakrasta läpi sitä tukevan musiikin avulla. Tarkoituksena on aktivoida energiaa alimmasta chakrasta lähtien ja jalostaa sekä nostattaa sitä ylöspäin chakroja pitkin.

Tunti loppuu lyhyeen hiljentymiseen, jossa sitten voi vai havainnoida oman kehonsa tuntemuksia ja rentoutua. Tunneille on hyvä pukeutua kerroksittain, jotta voi tarpeen tullen säätää lämpötila vaatteiden avulla. Mukaan on hyvä ottaa myös juomapullo ja makuualusta. Ilm. viim. 17.1.
Kurspråket är finska, med vid behov kan läraren också instruera på svenska.


Vapaat paikat

Kyllä

Kurssikoodi

820151

Kurssimaksu

21,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Tea Nyström, Minna Niemivirta

Aika

21.01.2020 - 31.03.2020

Tiistai 17:30-18:45

Oppitunteja: 17  (10 krt)

Näytä kaikki ajankohdat

Paikka

Dalsbruks skola - Lågstadiets fest-/gymnastiksal
Einarintie 1 b, 25900 Taalintehdas