ONLINE Löpare på 30 dagar

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

25,00 €

Välkommen med på vår digitala löpskola där du under 30 dagar kommer att ta stora steg som löpare! Du får inspirerande instruktioner via film och skrift. Löpskolan är uppdelad i två nivåer: Nybörjaren och Storlöparen.

Nybörjaren passar dig som inte har någon erfarenhet av löpning eller endast löpt väldigt sporadiskt. Vi tränar löpteknik och kondition, men också styrka och rörlighet som gynnar dig i din löpning.

Storlöparen är programmet för dig som löper från tidigare och nu vill höja dig en nivå genom effektiva intervaller, övningar och en hel del utmaningar under månadens gång.

Hur går det till? Före kursstart kommer du att få ett lösenord så att du kommer in på kurssidan. Därifrån har du tillgång till kursens alla pass, både i videoform och i skriftligt format. En vecka innehåller 3 pass för Nybörjaren och 4 pass för Storlöparen och du väljer själv när du utför passen. Passen kan gärna vara ganska jämnt utspridda över veckan. Kursen ordnas i samarbete med Vöråbaserade företaget YourCoach. Anm. senast 5.9.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssikoodi

830125

Kurssimaksu

25,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Opettajat

Johan Nordmyr, Anna Nordmyr

Aika

12.09.2022 - 10.10.2022

Paikka

Verkkokurssi - Verkko