Voimakoru/ikkunakristalli/heiluri

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

14,00 €

Tule mukaan tekemään uniikki voimakorusi. Tullessasi saat yrttiteekupin rentouttavilla ja aistien avaavilla yrteillä ja sitä nauttiessamme tutustumme toisiimme. Laskeudutaan tähän hetkeen lyhyen rentoutuksen avulla. Saat valita itse kaikki riipukseesi tulevat materiaalit; kivet, lasihelmet, koristeet ja symbolit. Näin valmistuu juuri sinulle uniikki riipus, joka antaa sinulle voimaa. Mitään erityisiä taitoja et tähän riipuksen tekemiseen tarvitse, kunhan pihdit pysyvät käsissä ja sormet ovat näppärät.
Valmista oma kaunis ikkunakristalli, johon valitset itse symbolit ja kristallit sekä lasihelmet. Kristallit tuovat hyvää energiaa ja taittavat valon ihanasti. 
Heilureita on käytetty jo vuosituhansien ajan monipuolisiin tarkoituksiin. Niiden avulla on etsitty maaperästä esimerkiksi vesilähteitä ja erilaisia mineraaleja, mutta yhtä lailla niillä on kautta aikain ollut tärkeä rooli myös henkilökohtaisten kysymysten ratkaisijoina. Heiluri voi auttaa tulkitsemaan intuition ääntä konkreettisemmalla tavalla ja ratkaista kysymyksiä, joiden vastaukset tiedostamaton mielesi jo tietää, mutta joihin et saa yhteyttä ilman heilurin apua.  Materiaalimaksu käytön mukaan 5-10€/ koru/heiluri/kristalli.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssikoodi

110519

Kurssimaksu

14,00 €

Kurssin kielet

Suomi

Opettajat

Annastiina Kajander

Aika

12.10.2024 - 12.10.2024

Lauantai 10:00-13:00

Oppitunteja: 4  (1 krt)

Paikka

Västanfjärdin kirjasto - Kirjaston vintti
Lammalantie 106, 25830 Västanfjärd