Aasialaiset pääruoat

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

10,00 €

Aasialaiseen keittiöön kuuluu laaja kirjo erilaisia makuja aina makeasta happamaan ja miedosta vahvaan. Kurssilla valmistamme kolme aasialaista pääruokaa: dumplingeja, inkiväärilohta ja ramen-keittoa. Dumplingit ovat pieniä ja herkullisia kiinalaisia liha-, äyriäis-, sieni- tai kasvistäytteisiä taikinanyyttejä. Valmiit nyytit dipataan ihaniin happamiin, suolaisiin ja makeisiin aasialaisiin kastikkeisiin. Inkiväärilohi on yksinkertainen ja herkullinen ruoka, jonka valmistat nopeasti myös arkiruoaksi. Ramen on perinteinen japanilainen nuudelikeitto, jossa on voimakas umamin maku ja josta voi tehdä monenlaisia eri versioita. Laskutettavan kurssimaksun lisäksi maksetaan käteisenä materiaalimaksu, joka on 7–12 €/osallistuja. Materiaalimaksu maksetaan kurssin vetäjälle kurssin alussa. Kurssikieli ruotsi.

Opettaja VTM Rebecca Börman suhtautuu ruokaan intohimoisesti, ja hänellä on laaja tietämys raaka-aineista, ruoanlaitosta ja ravinto-opista. Hänen ruoanlaittofilosofiansa mukaan ruoan kuuluu maistua hyvältä, olla terveellistä ja olla alusta alkaen valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Rebecca on perustanut Facebookin ja Instagramin ”Stoppa matsvinnet”-ryhmän ja hänellä on myös yritys, joka tarjoaa ravintoneuvontaa, luentoja ja ruoanlaittokursseja. Ilm. viim 16.4.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssikoodi

110813

Kurssimaksu

10,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi, Suomi

Opettajat

Rebecca Börman

Aika

23.04.2020 - 23.04.2020

Torstai 17:30-20:30

Oppitunteja: 4  (1 krt)

Paikka

Dalsbruks skola - Kotitalousluokka
Einarintie 1 b, 25900 Taalintehdas