Asiatiska huvudrätter

Lediga platser

Ja

Kursavgift

10,00 €

Asiatisk mat har en stor variation av smaker - sött och surt, milt och starkt. Under kursen tillagar vi tre asiatiska huvudrätter: dumplings, ginger salmon och ramensoppa. Dumplings är små kinesiska delikata degknyten som kan fyllas med kött, skaldjur, svamp, grönsaker m.m. De färdiga degknytena doppas i olika härliga syrliga, salta och söta asiatiska såser. Ginger salmon är en enkel, snabb och god laxrätt som passar att förbereda och tillreda också i vardagen. Ramen är en japansk klassisk nudelsoppa full av umamismak som kan varieras med många olika ingredienser. Utöver kursavgiften, som faktureras, tillkommer en materialavgift på 7-12 €/deltagare som betalas kontant till läraren i början av kursen. 

PM Rebecca Börman är en matentusiast med stor kunskap om råvaror, matlagning och näringslära. Hennes matlagningsfilosofi bygger på att mat ska smaka gott, vara hälsosam och gjord på bra råvaror från grunden. Rebecca har också skapat gruppen "Stoppa matsvinnet" på Facebook och Instagram samt driver ett företag med kostrådgivartjänster, föreläsningar och matlagningskurser. Anm. senast 16.4.

Lediga platser

Ja

Kurskod

110813

Kursavgift

10,00 €

Kursspråk

Finska, Svenska

Lärare

Rebecca Börman

Tidpunkt

23.04.2020 - 23.04.2020

Torsdag 17:30-20:30

Lektioner: 4  (1 ggr)

Plats

Dalsbruks skola - Huslig ekonomi
Einarsvägen 1b, 25900 Dalsbruk