Chakratanssi

Lediga platser

Ja

Kursavgift

21,00 €

Chakratanssi on vapaata ja iloista tanssia, joka samalla parantaa ja tasapainottaa sekä kehon että sen energiakentän energiavirtausta. Se on erinomainen liikuntamuoto myös kuntoilumielessä ja se auttaa mm. stressin purkamisessa. Kun energia virtaa paremmin, pysyy terveempänä ja elinvoima paranee olotilan tasapainottuessa.

Chakratanssi sopii kaikenikäisille aikuisille. Se on vapaata ja intuitiivista ja siinä keskitytään itseen ja omaan kehoon ja omiin tuntemuksiin. Jokainen tanssii omalla tavallaan, eikä tunnilla ole koreografioita. Tunneille tuleminen ei edellytä aiempaa kokemusta tai tietämystä chakroista, vaan siellä opetetaan kaikki tarvittava tieto. Käytännössä kerrotaan missä kukin chakra sijaitsee sekä opetellaan tunnistamaan ja herättämään niitä. Tunti loppuu lyhyeen rentoutumiseen.

Pukeudu tunnille kerroksittain, jotta voit säätää lämpötilaa vaatteiden avulla. Mukaan on hyvä ottaa myös juomapullo ja makuualusta. (Ti 22.9. tuntia ei pidetä) Kurspråket är finska, med vid behov kan läraren också instruera på svenska. Ilm. viim. 1.9.

 

Lediga platser

Ja

Kurskod

820153

Kursavgift

21,00 €

Kursspråk

Finska

Lärare

Tea Nyström, Minna Niemivirta

Tidpunkt

08.09.2020 - 17.11.2020

Tisdag 17:30-18:45

Lektioner: 17  (10 ggr)

Visa alla tidpunkter

Plats

Dalsbruks skola - Lågstadiets fest-/gymnastiksal
Einarsvägen 1b, 25900 Dalsbruk