Andrea Reuter: Konsten att mingla

OBS! Denna kurs har inhiberats.

Lediga platser

Ja

Kursavgift

5,00 €

Att bli inbjuden till en social tillställning är roligt, men väcker ofta frågor och tveksamhet. Hur ska jag lära känna nya människor, kommer jag att känna mig bekväm och vad ska jag göra om jag glömt namnet på någon som hälsar glatt? Att röra sig ledigt bland halvbekanta och okända är inte alltid det lättaste, men det är något man kan lära sig. I den här workshopen får du konkreta tips och råd på hur du ger ett gott första intryck, kommer ihåg namnet på nya bekantskaper, håller i gång konversationer, låter bli att fastna i ett hörn och mycket annat som hör tillställningar till. Kunskapen kan appliceras på allt från föreningssammankomster och hobbysammanhang till släktfester och födelsedagsfiranden. Workshopen består av en inledande föreläsning följd av praktisk övning i att använda kunskapen kring möten med andra människor. Vi bjuder på mingeldryck och snacks.

Konferenciern och producenten Andrea Reuter, känd som producent av filmen Tove och programledare bl.a. för Filmkrönikan, har finslipat sin mingelförmåga under två decennier av nätverkande på allt från Cannes filmfestival, föreningssammanhang och företagsevenemang till bröllop där hon knappt kände brudparet själv. Genom somrarna i stugan i Pargas och de tjugo åren av boende och resor utomlands är Andrea lika nyfiken på skärgårdens och landsbygdens sociala sammanhang som storstädernas cocktailpartyn.

Avgift endast 5 € eftersom evenemanget ingår i det av Utbildningsstyrelsen finansierade projektet "Från ensamhet till mångsamhet". Projektet är gemensamt för Arbis i Åbo, Kombi i Pargas och Kimitoöns vuxeninstitut. Anm. senast 2.2.

Lediga platser

Ja

Kurskod

000180

Kursavgift

5,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Andrea Reuter

Tidpunkt

09.02.2023 - 09.02.2023

Plats

Villa Lande - Auditorium
Engelsbyvägen 8, 25700 Kimito