ONLINE Sijoittamisen peruskurssi

Lediga platser

Ja

Kursavgift

45,00 €

Tällä kurssilla opit ymmärtämään mistä sijoittamisessa on kyse, miten ja miksi tekisit sijoitussuunnitelmasi, millaisia riskejä sijoittamisessa oikeasti on ja miten tuotto tulee. Tämän jälkeen tutustutaan eri sijoitustuotteiden ominaisuuksiin, etuihin ja haittoihin ja lopuksi katsotaan, miten pääomaverotus toimii. Mutta aivan aluksi syvennytään kuitenkin sijoittamisen psykologiaan, sillä vaikeinta sijoittamisessa on tunteiden hallinta. Nämä vaikuttavat niin olennaisesti tekemiseen, mutta kun tiedämme miksi ja miten nämä vaikuttavat on sijoittaminen ja päätöksenteko selvästi helpompaa.

Luento 1: Sijoittamisen psykologia ja keskeisimmät syyt sijoittamiseen
Luento 2: Luo sijoitussuunnitelmasi ja pysy siinä
Luento 3: Millaisia riskejä on ja miten voit hallita niitä?
Luento 4: Mistä ja miten tuotot tulevat? Miten markkinat toimii?
Luento 5: Tärkeimmät sijoitustuotteet
Luento 6: Pääomaverotus ja eri sijoitustuotteiden vero-ominaisuudet

Tämä on online kurssi. Luennot pidetään klo 18-20 ja noin klo 19 on 10min tauko. Luennot nauhoitetaan ja osallistujat voivat vapaasti katsoa tallenteet 4 kk kurssin päättymisen jälkeenkin. Jokaisen luennon lopuksi vapaamuotoinen keskustelu, jota ei nauhoiteta.

Luennoitsijana toimii sijoituskouluttaja Svenne Holmström, joka osaa yksinkertaistaa vaikeat asiat. Luennot ovat aina käytännönläheisiä. Svennellä on pitkä kokemus sijoittajana, mutta myös ammatillista kokemusta rahoitusalalta. Svenne toimii yrittäjänä yrityksessään Ghost Investor, joka keskittyy eri valmennuksiin taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Ilm. viim. 24.9.

Lediga platser

Ja

Kurskod

310120

Kursavgift

45,00 €

Kursspråk

Finska

Lärare

Sven-Eric Holmström

Tidpunkt

02.10.2023 - 06.11.2023

Måndag 18:00-20:00

Lektioner: 16  (6 ggr)

Visa alla tidpunkter

Plats

Webbkurs - Webben