Sisäiset puutarhat -ekspressiivisen taideterapian kurssi

Lediga platser

Nej

Kursavgift

45,00 €

Haluatko lähteä matkalle omaan sisäiseen puutarhaasi? Sisäinen puutarha on persoonallisuutemme keskus, paikka jossa kohtaamme oman todellisen itsemme. Mitä sieltä löydämmekin, ruusuja piikkeinen, villejä kukkia, kuivuneita runkoja, minkälaisia otuksia ja olentoja putarhassamme piileksiikin, kaikki on osa ihmisenä olemista. Kaikkea voimme käyttää materaalina omassa luovassa prosessissamme.

Tässä työpajassa vaellamme sisäisen puutarhamme maisemissa. Tutustumme sen lähteisiin ja niittyihin, syrjäisiin kolkkiin, valon ja varjon paikkoihin maalaten ja kirjoittaen, liikkuen,hengitellen ja keskenämme jakaen. Mitään taiteellisia taitoja et tarvitse, ne löytyvät sinusta itsestäsi ekspressiivisen taideterapian menetelmien myötä. Luovan taidetyöskentelyn kautta on mahdollista saada parempi kosketus itseensä, omiin tunteisiinsa ja tarpeisiinsa. Jokainen osaa, kaikki on oikein ja tärkeää, löytämisen ja vastaanottamisen arvoista.
Kurssin ohjaus on suomeksi mutta tietenkin voit työskennellä, esim. kirjoittaa, omalla kielelläsi. Ohj. taideterapeutti Terhi Varjoranta.

 

Lediga platser

Nej

Kurskod

110351

Kursavgift

45,00 €

Kursspråk

Finska

Lärare

Terhi Varjoranta

Tidpunkt

04.05.2024 - 05.05.2024

Lördag 10:00-17:00
Söndag 10:00-17:00

Lektioner: 19  (2 ggr)

Plats

Kubu - Kulturhus Björkboda - Kubu
Smedskullavägen 3, 25860 Björkboda