Hapanjuuri tunnetaan ehkä parhaiten ruisleivän valmistukseen liittyvänä asiana. Hapanjuurta voidaan käyttää myös vaalean leivän, pullan ja pizzapohjien valmistuksessa. Hapanjuurella tehty pizza vie enemmän aikaa, mutta maku on mitä parhain. Kurssin aikana kuulet enemmän aiheesta. Pääset tekemään oman pizzataikinan. Kouluttajan tuoma puolivalmis taikina käsitellään päivän aikana. Valmiista taikinasta paistamme herkulliset pizzat ja syömme yhdessä. Kurssilta saat mukaasi omatekemäsi pizzataikinan ja tuhdin tietopaketin hapanjuurileivonnasta. Kun olet ilmoittautunut, saat tarkemmat tiedot kurssista, kurssiaikataulun sähköpostilla. Lisätietoja voit kysyä: vuokko.nuorteva@gmail.com tai puh 040 848 9742. Materiaalikustannukset 15€ maksetaan suoraan kurssiohjaajalle.
Pizzaa juurella, taatusti parempaa
OBS! Denna kurs har inhiberats.
Lediga platser
Ja
Kursavgift
18,00 €Lediga platser
Ja
Kurskod
110889Kursavgift
18,00 €Kursspråk
FinskaLärare
Vuokko NuortevaAnmälningstid
23.08.2024 12:00 - Non-stopTidpunkt
12.10.2024 - 12.10.2024Plats
Kimito skolcentrum - Huslig ekonomiSkolvägen 4, 25700 Kimito